Riddles.

1. You can’t count the coins given by father;

You cannot fold the mat given by mother.

Answer:Stars in the sky are the coins and

planet earth is the mat.

2.Silver idol with gold covering.

Answer:Banana.

3.What breaks when you  name it?

Answer:Silence.

4. What  has four wheels and flies?

Answer:A garbage truck.

5.What did the big chimney say to the

small chimney?

Answer:You are too young to smoke.

6.What occurs  once in a minute, twice

in a  moment but not in a hundred years?

Answer:The word ”M”.

7.How does  the salesman sells a refrigerator

to an Eskimo?

Answer:By saying that the Eskimo can stay

warmer inside the  refrigerator than the

surroundings.

8.What can travel around the world while

staying in a corner?

Answer:Stamp.

9.What kind of  a tree can you carry in

your hand?

Answer:A palm.

10.What  is the only question you can’t

answer yes to?

Answer:Are you dead?

11.Feed me and I live, yet give me a

drink and I die?

Answer:Fire.

12.Take off my skin; I won’t cry, but

you will. What I am?

Answer:An onion.

13. Imagine you are  in a dark room.

How do you get out?

Answer:Stop imagining.

14.What is the end of a rainbow?

Answer:The letter ‘w’

15.What has one eye but cannot see?

Answer.A needle.

Source:Collection.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s